Ønsker deg død

Ønsker deg død - Peter James | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter James
DIMENSJON
7,36 MB
FILNAVN
Ønsker deg død.pdf
ISBN
5195846356224

BESKRIVELSE

Hvis ikke han kan få henne, skal ingen ...Singel jente, 29, rødhåret og ulmende, med et kjærlighetsliv som har krasjet. Søker en som kan tenne flammen igjen. Moro, vennskap, og hvem vet kanskje noe mer?Red Westwood møter kjekke, sjarmerende og rike Bryce Laurent gjennom en nettdating-tjeneste. Hun blir umiddelbart tiltrukket. Men idet kjærligheten begynner å blomstre, begynner sannheten om fortiden hans å komme fram. Den mørke siden blir stadig mer framtredende. Det viser seg at alt han har fortalt om seg selv, er løgn, og Reds forelskelse forvandles gradvis til frykt.Under politibeskyttelse kaster hun ham ut av både leiligheten og livet sitt. Men Reds mareritt har bare så vidt startet. Bryce er besatt av henne, og intensjonen hans er å ødelegge alt og alle hun har kjær. Og så henne.«Jevnt over høy kvalitet (...) virkelig avhengighetsskapende.»[terningkast 5] Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

Smerte, Vondt, Tanker, Glede, Livet, Ut i det blå … Der hvor ingen føler Der hvor alle er like. Død, Stillhet, Frihet, Jeg ønsker deg velkommen… Jeg vil holde rundt deg, Jeg vil være med deg.

Wish Utdrag. Illvilje Jørn Lier Horst 239,-210,-Les mer.

RELATERTE BØKER