Sannhetens pris

Sannhetens pris - John Grisham | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Grisham
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Sannhetens pris.pdf
ISBN
5191522926413

BESKRIVELSE

Kyle er jusstudent med glimrende eksamener. Fremtiden virker lys, men han har en mørk hemmelighet som faller i urette hender og han må ta en jobb han ikke ønsker - selv om det er en jobb andre misunner ham. Men han forventes å lyve, stjele og ta del i opplegg som kan sende ham i fengsel, eller enda verre bli drept. Romanen inneholder alt som har gjort Grisham til en av verdens mest populære forfattere.

En myteomspunnet dikter som la pennen ned allerede 42 år gammel, men som med sine noveletter og romaner skapte flere klassikere og satte vår samtidsdebatt på ende. Sannhetens Ord Bibelsenter +47 971 75 570 . Vaterlandsveien 33 3470 Slemmestad.

Fremtiden virker lys, men han har en mørk hemmelighet som faller i urette hender og han må ta en jobb han ikke ønsker - selv om det er en jobb andre misunner ham. I Sannhetens pris briljerer John Grisham igjen med sine skildringer fra innsiden av juridiske miljøer. Thrilleren handler om Kyle MacAvoy, som er en jusstudent i eliteklassen.

RELATERTE BØKER