Sjefen

Sjefen - Vi Keeland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vi Keeland
DIMENSJON
8,84 MB
FILNAVN
Sjefen.pdf
ISBN
9046053719838

BESKRIVELSE

Dampende het kontorromanse med glimt i øyet. Hva gjør du når den kjekkeste mannen du har møtt, og som du har startet en frekk flørt med, viser seg å være den nye sjefen din? Reese møter Chase for første gang i det han overhører at hun prøver å komme seg unna en katastrofe-date. Han synes hun er kynisk, hun synes han er dødelig kjekk, men frekk. Hva er oddsene for at de skal treffes igjen i en by som New York? Små. Men så viser det seg at Chase er Reeses nye sjef! Reese må jobbe hardt for å motstå flørtingen hans - eller ... må hun egentlig det? Det er klart for en kronglete - og sexy - kjærlighetshistorie på Manhattan.

februar. Dette er historien om kjeltringer som svindler for milliarder og lurer folk i stry - enten det er direktører i oljen eller en forelsket kvinne på Jæren. NATO-sjefen: Russland og Kina sprer falske covid-19-nyheter .

Andre mener de har sjefer de blir syke av. At sjefen spiller en viktig rolle blir godt illustrert i studien: Støtte fra nærmeste leder, rettferdig ledelse og positive utfordringer på jobb er tre avgjørende faktorer som kan beskytte mot symptomer på angst og depresjon. Ikke vent. Sjefen.

RELATERTE BØKER