Hva er buddhisme

Hva er buddhisme - Torkel Brekke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkel Brekke
DIMENSJON
10,90 MB
FILNAVN
Hva er buddhisme.pdf
ISBN
5033264004007

BESKRIVELSE

En velskrevet introduksjon til buddhismen, der det historiske og nåtidige får plass, sammen med geografiske, politiske og kulturelle perspektiver. Torkel Brekke går også tett på mytene om buddhismen og forklarer hvordan visse forestillingen om denne verdendsreligionen har festet seg i Vesten og i Norge. Her får leseren mer kunnskap om for eksempel zen, meditasjon, tantrisme og karma. "Hva er buddhisme" forklarer de ulike buddhistiske tradisjonene og retningene og redegjør for de viktigste grunnpilarene i den buddhistiske læren. Forfatteren forteller om Buddhas liv, han viser også hvilke store endringer som har skjedd i buddhismen og hvordan mangfoldet preger dagens situasjon.

Brekke forteller om Buddhas liv, han viser også hvilke store endringer som har skjedd i buddhismen og hvordan mangfoldet preger dagens situasjon. Hva er egentlig buddhisme? Buddhismen er en verdensreligion fra omtrent 400 f.Kr. Religionen er en ikketeistisk religion og ble stiftet av Siddharta Gautama, som senere har blir kalt Buddha.

Buddhismen er statsreligion i landene Thailand, Korea og Vietnam. Buddhismen er den viktigste religionen i landene Burma, Vietnam, Kambodsja, Thailand og Sri Lanka.

RELATERTE BØKER