Jeg er ikke en frosk, kyss meg!

Jeg er ikke en frosk, kyss meg! - Nastja Holtfreter | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nastja Holtfreter
DIMENSJON
11,97 MB
FILNAVN
Jeg er ikke en frosk, kyss meg!.pdf
ISBN
1972483603020

BESKRIVELSE

I boken «Jeg er ikke en FROSK - KYSS MEG» blir barnet godt kjent med mange forskjellige dyr. KYSSE DEM MÅ DE OGSÅ. For prinsen har blitt forvandlet til en frosk og bare LESEREN kan bryte forbannelsen med et KYSS! Dette er en MODERNE EVENTYR-fortelling som går på RIM. Noe som gjør deg til en god forteller enten du vil eller ikke. Boken har rim, humor og repetisjon slik vi kjenner det fra GRUFFALO og MULDVARPEN (som ville vite hvem som bæsja på hodet hans). Og en EVENTYR-ramme rundt fortellingen slik vi kjenner fra BUKKENE BRUSE PÅ BADELAND. FLERE BØKER AV NASTJA HOLTFRETER Fargerik SAFARI. Hvem skal ut? Fargerik BYGGEPLASS. Hvem skal ut? Fargerike KJØRETØY. Hvem skal ut?

Kjøp Iskald tirsdag. Nicci French (Innbundet) 328 kr.

Ikke fra et hagesenter, men fra en hage med en hyggelig dame som delte fra en bit av sin egen. Rudbeckia laciniata 'Golden Glow' er en gammel, fylt sort som har vært mye brukt i norske hager. Hei, vennen! Jeg lurer på om det er ei padde Signe holder i hånda, ikke en frosk....

RELATERTE BØKER