Lær arabisk!; arabisk for vg2

Lær arabisk!; arabisk for vg2 - John Erik Sætren, Afrah Mohammed Ghalion | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Erik Sætren, Afrah Mohammed Ghalion
DIMENSJON
7,91 MB
FILNAVN
Lær arabisk!; arabisk for vg2.pdf
ISBN
3709589174858

BESKRIVELSE

Boka du nå holder i hånden, er skrevet for elever i videregående skole uten forkunnskap i arabisk. Her finner du tekster med ordlister, oppgaver og enkel grammatikk. Til boka hører en nettressurs med lydmateriale og interaktive oppgaver. Forfatterne har lagt vekt på å simulere reelle kommunikasjonssituasjoner, og grammatikk og vokabular blir introdusert etter hvert som det blir nødvendig. Boka er skrevet med utgangspunkt i læreplanen for fremmedspråk og er praktisk orientert. I starten av hvert kapittel finner du en innholdsoversikt, og på nettressursen kan du vurdere deg selv opp mot kompetansemålene for de tolv kapitlene. Å lære seg arabisk betyr også å lære om mangfoldet som finnes i arabisktalende land, kulturelt og geografisk. Boken forsøker å formidle dette mangfoldet gjennom et persongalleri med opprinnelse fra ulike steder i den arabisktalende verden og lettfattelig informasjon om samfunnsmessige forhold. John Erik Sætren har doktorgrad i arabisk fra Universitetet i Bergen. Han har i løpet av de ti siste årene undervist i arabisk på høyskole- og universitetsnivå. Sætren har tidligere vært med på å gi ut boka Ronda - en fortelling på norsk og arabisk. Afrah M. Ghalion er faglærer i arabisk ved Stavanger katedralskole. Foruten arabisk språk har hun studert pedagogikk og arkitektur. Hun har mer enn tjue års undervisningserfaring og har vært sentral i arbeidet med å starte opp og etablere arabisk som fremmedspråk i den norske skolen.

Forfatterne har lagt vekt... Lær arabisk!; arabisk for vg2 av John Erik Sætren , Afrah Mohammed Ghalion heftet, 2014, Norsk (bokmål), ISBN 9788245013573. Boka du nå holder i hånden, er skrevet for elever i videregående skole uten forkunnskap i arabisk.

Førsteamanuensis i arabisk ved UiB, John Erik Sætren, er en av forfatterne. Lær norsk - arabisk hvor som helst med din telefon eller ditt nettbrett! Forbedre dine språkkunnskaper i jobb, reise eller som en hobby! Innholdsfortegnelse 1 Personer 2 Familie 3 Bli kjent 4 På skolen 5 Land og språk 6 Lese og skrive 7 Tall 8 Klokkeslett 9 Ukedager. 10 I går - i dag - i morgen. Tittel: Lær arabisk!, Forfatter: Ghalion, Afrah Mohammed og Sætren, John Erik, Omtale: Boka du nå holder i hånden, er skrevet for elever på ungdomstrinnet uten forkunnskap i arabisk.

RELATERTE BØKER