Nei, nei gutt

Nei, nei gutt - M.J. Arlidge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
M.J. Arlidge
DIMENSJON
12,49 MB
FILNAVN
Nei, nei gutt.pdf
ISBN
2720664414046

BESKRIVELSE

Den femte boken i Helen Grace-serien.Etterforsker Helen Grace er ikke ukjent med tragedier. Men når de finner et lik i en nattklubb i Southampton, går hendelsen hardt inn på henne. Hun skjuler den personlige forbindelsen hun har til offeret - og jobber dag og natt for å finne gjerningspersonen. Morderen slår til igjen, og etterforskningen begynner å tære både på Helen Grace og de andre i teamet. For Helen er valget hun står overfor, umulig. Skal hun bekjenne dobbeltlivet sitt og med det miste kontroll over saken? Eller skal hun fortsette å skjule det hun vet og risikere å bli trukket inn?Hva hun enn gjør, vil ikke morderen gi seg før sannheten har kommet for en dag. Det finnes en skjebne verre enn døden. «Et drivende, godt plott, en etterforskningskrim og thriller som garantert blir en ny bestselger.» Huffington Post«Grusomt realistisk, medrivende og nådeløs.»Sunday Sport«M.J. Arlidge kjemper i toppen av Premier League. Hans krim spill drives raskt framover i lengderetningen, med mange samtidige bevegelser og dype løp i bakrommet.»Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

Mor hun baker kake, Hans og Per vil smake. Begge to vil skrape, begge fatet tar, Norsk serie.

Tema: Dyreverden, DYR OG NATUR . Hvis apeunger gjør noe de ikke får lov til, rister mammaen deres på hodet. Nei, nei, gutt.

RELATERTE BØKER