Tatt av vinden og andre klassikere

Tatt av vinden og andre klassikere lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,96 MB
FILNAVN
Tatt av vinden og andre klassikere.pdf
ISBN
3252068836396

BESKRIVELSE

Tatt av vinden er en av litteraturhistoriens virkelige mursteiner. Her får du Margaret Mitchells berømte sørstatsroman betydelig slanket og omskapt i Andebys tegn, til Tatt av sønnavinden. I rollene som Scarlett O'Hara og Rhett Butler finner vi selvsagt Dolly og Donald.. Denne og andre klassikere, av bl.a. Shakespeare og Jack London, har fått sine tegneserieversjoner i helsprø donaldstil. Hver historie presenteres med en kort innføring i det opprinnelige verket. .En lettfattelig og uforglemmelig litteraturhistorie! Introduksjoner er ved den finske universitetslektoren Kai Mikkonen. 5 lange historier, én ikke tidligere utgitt på norsk, 308 sider.

Nå kan nye generasjoner likevel håpe på en lykkelig slutt. Filmen «Tatt av vinden» er restaurert. - Det er og blir en av de største, romantiske symfonifilmer vi har hatt.

I rollene som Scarlett O'Hara og Rhett Butler finner vi selvsagt Dolly og Donald..Denne og andre klassikere, av bl.a. Shakespeare og Jack London, har ... Detaljert informasjon om tegneserien Donalds litteraturhistorie pocket nr.2 2019 (Tatt av vinden og andre klassikere) Boken Tatt av vinden ble skrevet av Margaret Mitchell i 1936, og ble straks en bestselger.

RELATERTE BØKER