Å leve av kunsten

Å leve av kunsten - Astrid Hauge Rambøl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Hauge Rambøl
DIMENSJON
3,12 MB
FILNAVN
Å leve av kunsten.pdf
ISBN
5276728804683

BESKRIVELSE

Kunsten er et felles samfunnsgode, som vi alle skal kunne nyte godt av uavhengig av sosial og økonomisk bakgrunn. Derfor har vi også et felles ansvar for å ta vare på den og for å bygge den norske kulturarven videre. Det forutsetter at kunstnerne får rom til å gjøre det de er best til: å skape kunst. I dag tjener norske kunstnere stadig mindre. I likhet med andre som ikke er fast ansatt har de også dårlige rettigheter ved sykdom og dårlige opptjeningsvilkår for pensjon. Skal kunsten være fri, må kunstnerne gis mulighet til økonomisk frihet. Derfor må vi styrke og bedre de kulturpolitiske ordningene vi allerede har i Norge. Vi trenger en tøffere organisering blant kunstnerne selv. Og vi trenger en fagbevegelse som er i stand til å organisere de mange menneskene som jobber, men som ikke er fast ansatt.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Kunsten å leve har siden førsteutgivelsen i 1993 kommet i 20 opplag og er solgt i 135.000 eksemplarer. Vår pris 90,-. Kunsten er et felles samfunnsgode, som vi alle skal kunne nyte godt av uavhengig av sosial og økonomisk bakgrunn.

Med enkle grep lærer han unger å male. Han har eksperimentert med ulike uttrykk i kunsten og har nå funnet en vei han vil fortsette på. - Jeg har funnet en følelse og en stemning som jeg kan kalle min, selv om ikke alle bildene ser helt like ut, sier Oscar.

RELATERTE BØKER