Barske glæder

Barske glæder - Peter Wessel Zapffe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Wessel Zapffe
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Barske glæder.pdf
ISBN
6177396903943

BESKRIVELSE

I 2008 ble Barske glæder kåret til tidenes norske fjellbok. Den har lenge vært utsolgt, og Cappelen Damm har nå fått tillatelse fra Universitetet i Oslo om å gjenutgi tittelen. Vi utgir ikke bare på nytt, men vi ønsker samtidig å belyse Zapffes tekster ved hjelp av fire essays som hver på sin måte gir unike innblikk i Zapffes tankeverden: Dag O. Hessen - om naturverntenkeren, Bengt Flygel Nilsfors - om fjellklatreren og eventyreren, Henrik Sinding-Larsen - om Zapffe og det tragiske, det humoristiske og det dramatiske. Vi vier også plass til amatørfotografen Zapffe, beskrevet i et essay av Hanne Holm-Johnsen, som også har valgt ut en rekke fotografier signert Peter Wessel Zapffe. Nytt forord ved Stein P. Aasheim.

Sum driftsinntekter 2018: 462' NOK. Driftsresultat 2018: 44' NOK.

Av Zapffe finner du der: - Hvad er tindesport? - Soveposer (ustyrtelig morsom) - "Farvel Norge" (se over) Pris: 259,-. innbundet, 2015.

RELATERTE BØKER