Den tenkende kunstner

Den tenkende kunstner - Bjørn Kruse | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Kruse
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Den tenkende kunstner.pdf
ISBN
9545967138501

BESKRIVELSE

Hvilke momenter i den kreative prosessen er felles for alle kunstnere? Hvilke felles begreper og forestillinger finnes innenfor kunstfagene? Hvilke problemstillinger møter kunstnere i sitt arbeid med komposisjon og dramaturgi? Bakgrunnen for boken er den klostermentaliteten en fremdeles kan finne ved de kunstfaglige utdanningsinstitusjonene, delvis på grunn av en lite samordnet kunstutdanningspolitikk. Resultatet kan være at disse institusjonene, og dermed også de kunstnerne de utdanner, mister hverandre av syne og går glipp av det enorme potensialet for innsikt som ligger i kunstartenes faglige fellesdomene. Forfatteren henvender seg først og fremst til alle som studerer kunstfag, fra videregående skole til høyskole og universitet. Boken vil også være nyttig for alle som søker forståelse av kunst generelt og kreative prosesser og metoder spesielt. Bjørn Kruse er komponist og professor i komposisjon ved Norges musikkhøgskole.

Will be packaged with care and shipped by registered mail. See photos for the condition of the statue. Akkurat som Kristus hadde lidd, led kunstnerne - og Gauguin skrev til en venn: "Vi tenkende kunstnere er dømt til å visne under verdens slag." Denne identifikasjonen ses også i Richard Gerstls selvportrett der han likner den oppstandne Jesus. Kjøp Tenkende på Kelkoo.

Kjøp boken Den tenkende kunstner av Bjørn Kruse (ISBN 9788274775374) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER