Det siste karneval

Det siste karneval - Derek Walcott | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Derek Walcott
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Det siste karneval.pdf
ISBN
8898238279659

BESKRIVELSE

Skuespillet er lagt til Trinidad. Året er 1970, og en væpnet revolusjon er brutt ut hos den afrikanske befolkningen, men revolten bekjempes militært av regimet. Befolkningen, en etnisk blanding av engelsk, spansk, fransk, indisk, kinesisk, afrikansk, er splittet, men karnevalet går sin gang. Et karneval som ikke bare er en fest, men som fokuserer hele øyas historie, dens mangfold og indre spenninger. Walcott mottok Nobelprisen i litteratur i 1992.

Om de ville kle seg ut eller ikke, spilte ingen rolle. Karneval i Norge. Det hender her i vår hjemby - det være seg om våren eller sommeren - vi tar oss en tur gjennom byens gater, ...

Det er karneval over hele verden i disse dager, og et av de flotteste finner du i gondolenes hjemby, vidunderlige Venezia. Karneval betyr kjøtt farvel, og blir feiret ... Dette var det siste året fiskerilegenes rapporter ble offentliggjort i beretningen, ikke lenge etter opphørte ordningen med en egen fiskerilegetjeneste fra januar til april, fiskerne skal benytte seg av distriktslegen i kommunene i Lofoten.

RELATERTE BØKER