HACCP

HACCP - Geir Smolan, Sissel Vaksvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Smolan, Sissel Vaksvik
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
HACCP.pdf
ISBN
2663974408129

BESKRIVELSE

HACCP er et system matbransjen benytter for å forebygge matbåren sykdom og er det dominerende styringssystemet for å sikre trygg mat i næringsmiddelproduksjon. Systemet skal virke forebyggende ved at tiltak settes inn på de riktige stedene i verdikjeden. Dette er for å hindre at folk skal bli syke av maten de spiser. Fremgangsmåter basert på HACCP kan benyttes i hele matkjeden fra primærproduksjon til servering og detaljhandel. Det er derfor viktig at alle aktører og ansatte i matkjeden engasjerer seg, har kompetanse innenfor mattrygghet og vet hvordan et HACCP-system kan bygges opp, gjennomføres og vedlikeholdes.Boken setter mattrygghet inn i en vitenskapelig og historisk sammenheng og diskuterer konsekvenser ved matbåren sykdom. Siden kvalitetsstyring er basis for HACCP forklarer den grundig begrepene kvalitet og kvalitetsstyring, og sammenhengen mellom tradisjonell kvalitetsstyring og styringssystemer for mattrygghet.

Det legges vekt på å vise hvordan bedriftene kan etablere et hensiktsmessig HACCP-system med utgangspunkt i eksisterende styringssystem. Home / Kurs i Grunnleggende matsikkerhet (HACCP) Mer om kurset Alle som jobber med mat trenger å vite alt om trygg håndtering av mat, i tråd med forskriftene. Dette kurset gir ansatte en komplett oversikt over rett og galt når det kommer til matforgiftning, oppbevaring og den absolutte nødvendigheten av gode hygieneprosedyrer. Kurs i grunnleggende matsikkerhet er basert på HACCP prinsippene (Hazard Analysis Critical Control Points).

MyHACCP. MyHACCP is a free web tool that will guide you through the process of developing a food safety management system based on the HACCP principles. Kurset er beregnet for personell med ansvar for utvikling og vedlikehold av HACCP systemer i alle typer storkjøkken og næringsmiddelbedrifter, medlemmer av HACCP-gruppen og internrevisorer.

RELATERTE BØKER