Himmelske samtaler 1

Himmelske samtaler 1 - Neale Donald Walsch | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Neale Donald Walsch
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Himmelske samtaler 1.pdf
ISBN
7117060015530

BESKRIVELSE

Tenk om du kunne stille Gud de mest grunnleggende eksistensielle spørsmål - om tro og kjærlighet, livet og døden, det gode og det onde. Tenk om Gud ga deg klare, forståelige svar. Det skjedde med forfatteren av denne boken, og det kan skje med deg. Over en periode på flere år førte forfatteren en samtale med Gud der han fikk svar på mange av de spørsmål hver enkelt av oss er opptatt av. Den fokuserer på våre livsutfordringer og muligheter, som: Når skal livet «ta av»? Når vil jeg endelig få et forhold til å fungere? Hva skal jeg lære av problemene mine? Hvordan skal jeg lære å lytte til sjelen?

"Tenk om du kunne stille Gud de mest grunnleggende eksistensielle spørsmål, om tro og kjærlighet, livet og døden, det gode og det onde? Tenk om Gud ga deg klare, forståelige svar? ". Nr. 1 2012 pdf.

E-bok (Nr ... Himmelske samtaler (engelsk Conversations with God) er en serie med bøker skrevet av Neale Donald Walsch. De er skrevet på måte der Walsch stiller spørsmål og en gudsstemme svarer.

RELATERTE BØKER