Hjorten i norsk natur og kultur

Hjorten i norsk natur og kultur - Ola Stemshaug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Stemshaug
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
Hjorten i norsk natur og kultur.pdf
ISBN
9142929898753

BESKRIVELSE

Hjorten i norsk natur og kultur av Ola Stemshaug Denne boka gir eit oversyn over korleis den elegante og grasiøse hjorten har vist seg i landet vårt, frå han kom hit i steinalderen og fram til i dag. Boka er også ei rik kjelde til kunnskap om kor verdfull hjorten har vore for bygdesamfunna gjennom tidene., og korleis han blir utnytta kommersielt i det moderne samfunnet. ISBN 978-82-7083-464-8 Innb. kr. 300,-

Boka er også ei rik kjelde til kunnskap om kor verdfull hjorten har vore for bygdesamfunna gjennom tidene., og korleis han blir utnytta kommersielt i det moderne samfunnet. Hjorten i norsk natur og kultur av Ola Stemshaug Denne boka gir eit oversyn over korleis den elegante og grasiøse hjorten har vist seg i landet vårt, frå han kom hit i steinalderen og fram til i dag. Boka er også ei rik kjelde til kunnskap om kor verdfull hjorten har vore for bygdesamfunna gjennom tidene., ... Boka Hjorten i norsk natur og kultur var presentert.

179370) finansiert over programmet "Natur og Næring", Norges Forskningsråd og fra Direktoratet for naturforvaltning. Kontrasten mellom naturen og det moderne livet er en utømmelig kilde til inspirasjon for norske kunstnere, arkitekter og designere. Oppsøk kunst- og kulturopplevelser for å tilføre reisen ekstra mening og innhold. For mens England har fotball og Big Ben, Frankrike har Eiffeltårnet og Louvre - og USA markedsfører storbyen New York og badeliv og fornøyelsesparker i Florida, så selger vi norsk, uberørt natur som «typisk norsk».

RELATERTE BØKER