Hundeglede

Hundeglede - Vibeke Brath | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Brath
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Hundeglede.pdf
ISBN
6415096613126

BESKRIVELSE

Hunden; menneskets beste venn. Men, en hund er ikke «bare» en hund. Det er et utall av forskjellige raser. Store og små. Raske og trege. Kjente, kjære og sjeldne. De har forskjellig gemytt og forskjellige behov. Instinktet deres gjør dem til den mest lojale følgesvennen du kan ha. Men hvilken passer for deg? Vet du nok om din egen hund? I denne boka presenteres 105 raser, alle fotografert av en av Norges fremste hundefo- tografer; Vibeke Brath. Med utrolig vakre bilder, samt en rekke fakta blir boka til glede for deg som har hund, og til nytte for deg som vurderer å skaffe en.

TRIVES: Trine Rein og Lars Monsen kjøpte villaen i Skiptvet i fjor. Huset er på hele 500 kvadratmeter, mens tomten er på 12 mål. Når det nye nurket av et familiemedlem har kommet i hus og fått gjort seg litt kjent og husvarm i sitt nye hjem, er det alltid en fordel å gå et valpekurs sammen, både for å legge et godt grunnlag for et positivt og hyggelig samarbeid, og for å starte tidligst mulig med gode vaner og rutiner i hverdagen! Bedriften Heidis Hundeglede As i Skotselv i Øvre Eiker kommune driver innen bransjen .

21.juni. Så flott blogg med nydelige bilder :) Tavi.

RELATERTE BØKER