Italiensk vin

Italiensk vin - Thomas Ilkjær, Paolo Lolli, Arne Ronold, Ole Udsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Ilkjær, Paolo Lolli, Arne Ronold, Ole Udsen
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Italiensk vin.pdf
ISBN
4201916463642

BESKRIVELSE

Italia har en vinkultur som går flere tusen år tilbake i tid, og er det vinlandet i verden med flest ulike druesorter. Etter store kvalitetsforbedringer de siste tiårene er italiensk vin i skuddet som aldri før. I denne boken får du en oppdatert gjennomgang av de italienske vinområdene og de viktigste produsentene. Forfatterne er Skandinavias fremste eksperter på feltet. Fra innholdet: Øyeblikksbilde av italiensk vin i dag Landets vinhistorie kort fortalt Dyrkingsforhold og vinfremstilling De viktigste druesortene Italiensk vinlovgivning Beskrivelse av alle vinregioner og -distrikter med detaljerte kart Alle de viktigste produsentene «Italiensk vin er boken du bare må ha. en bok om italiensk vin som overgår alt vi har lest nasjonalt og internasjonalt!» Geir Gjerdrum, Dagens Næringsliv

Indtil midten af 1980'erne var det utænkeligt for en italiener at sætte sig til bords uden en flaske god italiensk vin. På den italienska halvön har man odlat vin förmodligen så långt tillbaka i tiden som 2000 år f.kr. Etruskerna, som bebodde västra delen av Mellanitalien från år 700 f.kr., odlade vin här, och det äldsta fyndet av vinkärl daterar sig till 600 f.kr.

Produksjonen finner sted over hele landet takket være velegnet klima, jordsmonn og topografi. Alle typer vin lages, med hovedvekt på røde.

RELATERTE BØKER