Øl med kniv & gaffel

Øl med kniv & gaffel - Sigrid Strætkvern | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Strætkvern
DIMENSJON
5,71 MB
FILNAVN
Øl med kniv & gaffel.pdf
ISBN
2835259271185

BESKRIVELSE

Denne boken er en guide til øl og mat. Forfatter Sigrid Strætkvern er lidenskapelig opptatt av øl, som hun har jobbet med i over 20 år. Hun har lenge savnet litteratur som omhandler kombinasjonen øl og mat. Derfor har hun skrevet denne boken med tittelen Øl med kniv og gaffel - Det handler om smak. Øl med kniv og gaffel er både en kokebok og en kosebok, som med sine vakre fotografier og stilrene design vekker både nysgjerrigheten, leselysten og appetitten. Boken gir en innføring i ulike øltyper, smaking og servering samt hvordan vi kan matche øl og mat. Den omfatter også et rikt utvalg av oppskrifter med øl i maten, hvor hver rett følges av drikketips fra butikk og vinmonopol. Dette er en bok for alle som setter pris på god mat og godt drikke, for dem som gjerne utfordrer smaksløkene, som eksperimenterer og som utforsker. Mange har fått et helt nytt syn på øl etter å ha fått smake på nye øltyper og ikke minst blitt servert øl til mat. Øl kalles gjerne kokkekunstens gjemte sjel. La deg inspirere til å velge øl i og til maten.

Vi har noen flere også i bokhyllene på kontoret og pikeværelset. En del av de er ganske gode og brukes mye mens andre trekkes fram ved behov. Øl med kniv & gaffel - det handler om smak! av Sigrid S Jeg samsender alt du vinner Bilde.

Denne boken er skrevet av forfatteren Sigrid Strætkvern Sigrid Strætkvern 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Ringnes Festsal er vår verneverdige kulturskatt og skaper en stemningsfull atmosfære rundt et hvert arrangement.

RELATERTE BØKER