Min far Pablo Escobar

Min far Pablo Escobar - Juan Pablo Escobar | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Juan Pablo Escobar
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Min far Pablo Escobar.pdf
ISBN
6649735759174

BESKRIVELSE

Pablo Escobar var verdens største narkobaron og en av verdens mest kjente kriminelle. I denne biografien forteller hans sønn Juan Pablo Escobar den sanne historien om faren, mannen som kunne ty til den mest brutale vold, samtidig som han var en kjærlig og varm familiemann. Mer enn tjue år etter at sjefen for Medellín-kartellet ble drept, foretar sønnen en reise tilbake til fortiden for å gi oss et uredigert bilde av faren. Han forteller om hvordan det var å vokse opp med Pablo Escobar, om en barndom fylt av ekstravaganse og tjenere, livvakter og luksus, men også frykt, vold, krig og flukt fra farens mange fiender. Kontrastene er store for en gutt som spiller dataspill det ene øyeblikket, og må flykte fra attentater og bomber det neste.En sjokkerende historie og det mest oppsiktsvekkende portrettet av mannen som inspirerte TV-serien Narcos, fortalt av hans sønn Juan Pablo Escobar.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over ... Min far - Pablo Escobar Pablo Escobar var verdens største narkobaron og en av verdens mest kjente kriminelle.

- Det var forlagets idé å bruke det som forfatternavn. FAR OG SØNN: I sin bok om sin far skriver Juan Pablo Escobar: - Faren min og jeg hadde bestandig et nært forhold. Ikke engang da vi måtte leve i dekning, skapte det avstand mellom oss.

RELATERTE BØKER