Sykepleie og rehabilitering

Sykepleie og rehabilitering - Grace Inga Romsland, Birgitte Dahl, Åshild Slettebø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grace Inga Romsland, Birgitte Dahl, Åshild Slettebø
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Sykepleie og rehabilitering.pdf
ISBN
4753855935046

BESKRIVELSE

En viktig fagbok innenfor rehabilitering Sykepleie og rehabilitering er en fagbok som gir deg en bred innføring i hva som kjennetegner rehabiliteringssykepleie og i hvilke sammenhenger denne sykepleien utøves. Innholdet i boken beveger seg både på samfunns-, institusjons- og individnivå og beskriver sykepleiefunksjoner både i kommune- og spesialisthelsetjenesten. Boken tar opp mange sentrale områder som sykepleiere bør ha kompetanse i når det gjelder rehabilitering, som for eksempel verdighet, mestring, eksistensielle utfordringer, brukermedvirkning, empowerment, mening og håp. Den omhandler aktuelle lover, forskrifter, politiske rammer og andre sentrale områder som setter rammene forarbeidet innen rehabiliteringsfeltet. Videre har boken et tydelig fokus på tverrfaglig samarbeid. Boken fremmer rehabiliteringskunnskap som en del av grunnleggende sykepleie. Den er også velegnet for sykepleiere og andre helsearbeidere som arbeider med rehabilitering i kommune- eller spesialisthelsetjenesten.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Sykepleie og rehabilitering av Grace Inga Romsland, Birgitte Dahl, Åshild Slettebø (ISBN 9788205436398) hos Adlibris.com.

Det ble allerede den gang brukt øvelsesbehandling, oksygen og ventilatorbehandling (f.eks. skjold og jernlunge) ().Bakgrunnen for fremvekst av lungerehabilitering som behandlingsmetode i vår tid er det økende antall pasienter med kronisk lungesvikt på grunn av kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Under akuttoppholdet starter rehabiliteringen og planleggingen av den videre rehabiliteringen etter utskrivelse.

RELATERTE BØKER