Bergenskokeboken

Bergenskokeboken - Hugo Ivan Hatland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hugo Ivan Hatland
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Bergenskokeboken.pdf
ISBN
2471612392324

BESKRIVELSE

Bergensmaten er mer enn bare mat. Det er kultur og identitet, det er historien om en by. Bergen har noe Oslo ikke har, og det er en klar identitet, med et unikt tilfang av råvarer og mattradisjoner. Skillingsboller, puspas, pottekjøtt, kattemat, prinsefisk, hvit dame. I Bergenskokeboken får du vite hvorfor bergensmaten ble som den ble, du får oppskriftene på og historiene om de kjente og kjære, men også de glemte og ukjente bergensrettene. Hugo Ivan Hatland er journalist, foredragsholder, blogger og forfatter. Han har tidligere skrevet boken Den norske ølrevolusjonen og står bak nettstedet godtiglasset.com.

Hugo Ivan Hatland er journalist, foredragsholder, blogger og forfatter. I Bergenskokeboken får du vite hvorfor bergensmaten ble som den ble. Du får oppskriftene på og historiene om de kjente og kjære, men også de glemte og ukjente bergensrettene. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

Hvilken mat er typisk for Bergen? Tja, også det kan være så mangt. I Bergenskokeboken får du vite hvorfor bergensmaten ble som den ble, du får oppskriftene på og historiene om de kjente og kjære, men også de glemte og ukjente bergensrettene. Hugo Ivan Hatland er journalist, foredragsholder, blogger og forfatter. Til høsten utgir han «Bergenskokeboken» sammen med fotograf Skjalg Ekeland.

RELATERTE BØKER