Charles Darwins Om artenes opprinnelse

Charles Darwins Om artenes opprinnelse - Sabina Radeva | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sabina Radeva
DIMENSJON
11,51 MB
FILNAVN
Charles Darwins Om artenes opprinnelse.pdf
ISBN
6576374752629

BESKRIVELSE

I denne bildeboka gjenfortelles Charles Darwins banebrytende verk "Om artenes opprinnelse" fra 1859 for barn. Forfatteren av boka, Sabina Radeva, er både illustratør og molekylærbiolog og forener sine to store interesser i denne vakre og opplysende utgivelsen. Om artenes opprinnelse er et sentralt og viktig verk også i dag, og er en perfekt gave til navnedag eller bursdag. Boka er oversatt av Tor Holm.

Særs viktig var det at Darwin kunne forklare hvorfor en evolusjon finner sted - hva som er selve «motoren» i evolusjonen. Dette er Darwins observasjoner fra hans reiser rundt om i verden og hans banebrytende, og kontroversielle forklaringer på hvordan arter formes, utvikles og endres over hundre tusenvis av år. Verket om artenes opprinnelse er et sentralt og viktig verk også i dag.

Men en dag i 1858 får han et sjokk: En annen forsker er klar til å fremsette nøyaktig samme ideer som han selv har. Nå haster det for Darwin å få boken sin på markedet.

RELATERTE BØKER