Hvitvasking

Hvitvasking - Tom Kristensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Kristensen
DIMENSJON
10,96 MB
FILNAVN
Hvitvasking.pdf
ISBN
6616241218258

BESKRIVELSE

Asgeir Müller har arvet sin onkels kunstforretning. Dette blir hans livs sjanse. Han sier opp jobben og flytter til Oslo. Her blir han kjent med Kristin Sundqvist, reporter i TV2. En «deep throat » fra en hemmelig, innvandrerfiendtlig organisasjon, med samfunnstopper som medlemmer, kontakter henne. Samtidig får Asgeir tilbud om å delta i en operasjon for hvitvasking av penger gjennom kunstforretningen. Asgeir og Kristin trekkes inn i en verden av hvitvasking, terror og rasisme. Etter hvert vet de ikke lenger hvem som er venn eller fiende. Stadig nye avsløringer bringer dem inn i et spill med større konsekvenser enn de aner.

Trikset går ut på det samme: gevinstene blir kjøpt til en ... Hvitvasking er når noen forsøker å få penger som kommer fra ulovlige aktiviteter til å se ut som de kommer fra lovlige aktiviteter. Å bruke svarte penger regnes også for hvitvasking, for eksempel når noen spiller for svarte penger.

Vi hjelper deg å forstå hvilke tiltak ditt selskap må implementere for å etterleve de strenge regulatoriske krav som stilles fra myndighetene. Anti-hvitvasking arbeid og bekjempelse av terrorfinansiering Vi arbeider systematisk for å forhindre at DNBs produkter og tjenester benyttes til kriminell aktivitet, og DNB skal være aktøren med størst tillit til å levere banktjenester i en moderne digital økonomi. Selv om du kanskje har vært kunde hos oss i mange år, og vi kjenner deg godt, er det viktig at du legitimerer deg. Det betyr at du må hjelpe oss med en viktig ting; nemlig å vise at du er du. Hvitvasking av penger på travbanen fikk en brå slutt etter at det kom krav om registrerte spill og oppgivelse av bankkontonummer på forhånd.

RELATERTE BØKER