Hvor vanskelig kan det være?

Hvor vanskelig kan det være? - Allison Pearson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Allison Pearson
DIMENSJON
7,33 MB
FILNAVN
Hvor vanskelig kan det være?.pdf
ISBN
3377785697271

BESKRIVELSE

Tenåringsbarn, aldrende foreldre, ekteskap i krise ... Hvor vanskelig kan det være? Kate Reddy kommer snart til å finne det ut!Kate Reddy er tilbake, nå som 49-årig tenåringsmor - og livet er ikke blitt lettere. Som småbarnsmor har Kate overlevd søvnløse år og utallige oppkastrunder med Emily og Ben, samtidig som hun har håndtert jobb, karriere og ektemann, for så å oppdage at komplikasjonene bare blir større og verre med at barna vokser seg til tenåringer - samtidig som foreldregenerasjonen blir eldre og hjelpetrengende. Hvordan skal Kate komme seg tilbake i jobb og redde familiens økonomi når hun ikke lenger er ung og lovende? Hvordan skal hun håndtere at datterens bilde av sin egen rumpe går sin seiersgang på internett? «Bare vent til Kate Reddy får tenåringer», sa kvinnelige lesere for femten år siden da Jeg fatter ikke hvordan hun får det til kom ut. «Hvor vanskelig kan det være», ville kanskje Kate svart. Vel, nå vet hun det.«Pearsons blikk på moderne liv er like skarpt og vittig som alltid.» The Daily Mail

KJØP BOKA. Send et tips om denne artikkelen! Skriv ut denne siden.

Det blir mer kompleksitet, mer kode, du kommer til å ende med å skrive dine egne klokke-implementasjoner, eller mocke ut klokka.. masse støy.

RELATERTE BØKER