De elendige

De elendige - Victor Hugo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victor Hugo
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
De elendige.pdf
ISBN
1874690586972

BESKRIVELSE

De Elendige som for mange er kjent under originalnavnet Les Miserables tar utgangspunkt i tukthusfangen Jean Valjeans møte med den evangeliske presten Myriel. Prestens godhet gjenoppvekker styrken og motet i ham, og takket være ham lykkes Valjean i å arbeide seg opp sosialt. Men for å bli åndelig gjenreist, må den omvendte fangen gi avkall på sin gjenoppreiste sosiale status og gå i tukthus igjen, for å redde en uskyldig anklaget.

Ingen fare for at noen vil forveksle dette urbane ... Vi fant 187 synonymer til ELENDIG. elendig består av 3 vokaler og 4 konsonanter.

Nei, ikke den «De elendige», eller «Les Miserables» som er den franske originaltittelen. Ingen fare for at noen vil forveksle dette urbane ... Vi fant 187 synonymer til ELENDIG.

RELATERTE BØKER