Hjem, kjære hjem

Hjem, kjære hjem - Jeff Kinney | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
5,18 MB
FILNAVN
Hjem, kjære hjem.pdf
ISBN
9975393357956

BESKRIVELSE

Greg Heffley og familien skal bygge på huset, men ingenting går etter planen. Her som billigbok. Da en slektning dør, får familien til Greg Heffley en uventet arv. De bestemmer seg for å bruke pengene til å bygge på huset de bor i. Greg har store drømmer om hvordan alt skal bli, men oppussingen blir ikke helt som noen i familien har sett for seg. Idet de første veggene rives ned, vokser alle mulige problemer frem. Råtne planker, giftig jord og skadedyr får alle til å lure på om det virkelig er verdt det. Kan de bli boende i huset? Eller må Greg flytte til en helt annen by? «Hjem, kjære hjem» er den fjortende boka i serien En pingles dagbok. Bøkene som har solgt over 200 millioner eksemplarer verden over, og har et opplag på en million i Norge alene.

Ikke tilgjengelig lenger. Si meg hvordan du bor ...

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Greg Heffley og ... «Hjem, kjære hjem» er den fjortende boka i serien EN PINGLES DAGBOK.

RELATERTE BØKER