Jeg skal passe på deg

Jeg skal passe på deg - Ane Ramm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ane Ramm
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Jeg skal passe på deg.pdf
ISBN
4101978037837

BESKRIVELSE

Sommeren 2017 kjøpte Ane Ramm heroin til datteren sin. Etter fire år med en narkoman datter innså hun at dette var den beste måten hun kunne hjelpe henne på. Hvordan havnet moren her? Med å bryte loven, med oppfatningen om hva som er god behandling, og egne forestillinger om å passe på barnet sitt?Jeg skal passe på deg handler om morens kamp for at datteren skal få et verdig liv. Det er en beretning om paradoksene i ruspolitikken og i rusbehandlingen, en historie om et forhold som settes på prøve - og om en datter som bare ønsker å være som alle andre.

Ja, ... Ut fra dette kan du også se hvilke jobber du kan passe til.

Jeg prøvde å passe på deg, Nini, det gjorde vi alle, sier storebror Jens Stoltenberg som kjempet mot tårene. Svar på 35 raske spørsmål - testen tar 2-3 minutter å gjennomføre Skriv inn e-postadressen din, og motta resultatet ditt på e-post Forhåpentligvis vil du få en idé om hvilken utdanning og hvilket yrke som kan passe akkurat deg. Vi i Studentum ønsker deg lykke til! Jeg skal lære deg å passe på deg selv.

RELATERTE BØKER