Juletre

Juletre - Alf Prøysen, Mikkjel Fønhus, Elias Blix, Halldis Moren Vesaas, Halvor J. Sandsdalen, Jan-Magnus Bruheim, Ragnvald Vaage, Åsta Holth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen, Mikkjel Fønhus, Elias Blix, Halldis Moren Vesaas, Halvor J. Sandsdalen, Jan-Magnus Bruheim, Ragnvald Vaage, Åsta Holth
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Juletre.pdf
ISBN
1574877109327

BESKRIVELSE

Det litterære julehefte Juletre er ei gåve til alle som gledde seg over forteljingane i Juletre på femti-, seksti- og syttitalet. Mange har i fleire år bede Norsk Barneblad om å gje ut noko av dette på nytt. I Juletre 2019 kan du lese noveller av forfattarar som Ragnvald Vaage, Halvor J. Sandsdalen, Halldis Moren Vesaas, Mikkjel Fønhus, Alf Prøysen og Åsta Holth, for å nemne nokre. Juletre 2019 er rikt illustrert med fargesterke og fine teikningar av Jens R. Nilssen, Solveig Muren Sanden og andre. Alt har vore på trykk i eldre utgåver av Juletre. Du får morosame gjensyn med gamle Smørbukk-episodar og det er mykje moro i gamle jule-leikar. Og du kan nyte synet av nokre av dei flotte framsidene Juletre har hatt gjennom sitt lange liv. Vi har plukka fram mange godbitar og håper at dette får fram minner, latter og glede. Og ikkje minst julestemning for store og små.

Å pynte juletre med lekre julekuler, lyslenker og en skinnende toppstjerne er blant de fineste juletradisjonene for mange. Stadig flere velger kunstige juletre fremfor ekte juletrær.

Våre hovedaktiviteter er forskning og utvikling, kunnskapsformidling, næringspolitikk og opplysningstjeneste for samfunnet om vår næring. Juletre. Et juletre er stuens og julens midtpunkt.

RELATERTE BØKER