Kvikksand

Kvikksand - Henning Mankell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Mankell
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Kvikksand.pdf
ISBN
6419351845588

BESKRIVELSE

Tankebok av Henning Mankell om et menneske og hele menneskehetens livsvilkår. I januar 2014 fikk jeg beskjed om at jeg hadde en alvorlig type kreft som hadde spredd seg. «Kvikksand» er ikke en bok som handler om død og undergang, men om hva det innebærer å være et menneske. Jeg har gjort en vandring, fra barndommen min og til den jeg er i dag. Jeg vil fortelle om hendelser som har hatt avgjørende betydning for meg og om mennesker som har gitt meg nye perspektiver. Og om menn og kvinner som jeg aldri har truffet, men som jeg ønsker jeg kunne ha møtt. Jeg forteller om kjærlighet og sjalusi, om mot og redsler. Om hvordan det er å leve med en dødstruende sykdom. Det er en bok om hvordan menneskeheten lever og har levd, om hvordan jeg selv har levd. Og ikke minst, den store livsgleden.

Its hard, heavy and dark. Norwegian metalband from a dark and cold place. Per-Olav Sørensen (født 1963 i Oslo) er en norsk regissør, serieskaper, dramatiker, manusforfatter og produsent.Han er oppvokst på Høyda i Moss og gikk ut fra Kirkeparken videregående skole i 1982.

Velg. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Sveriges første Netflix-original ser sterk ut på papiret.

RELATERTE BØKER