Øl og mat

Øl og mat - Thomas Horne | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Horne
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
Øl og mat.pdf
ISBN
3249993186749

BESKRIVELSE

Øl og mat; hånd i hånd er en ny bok fra forfatterne av bestselgeren Ølbrygging fra hånd til munn.Boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Her er kjente følgesvenner som pils og taco og klassikere som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, men også originale kombinasjoner som IPA og gulrotkake, porter og sjokoladekjeks og festmat som belgisk trippel og helstekt gårdskylling. Enten øl og mat serveres til fredagskos eller som selskapsmat til mange, gir denne boka inspirasjon og oppskrifter. Alle instruksjoner er enkle å følge, og boka har flere registre som gjør det mulig å finne fram til ditt eget favorittøl og din egen favorittmat. En glimrende gave til alle som liker øl og mat! Natalie Ngo, VG. Terninkast 5.Bla i boka

Maten bør ikkje overdøyve ølet eller omvendt Velkommen til Skarre Øl & Mat. En restaurant som har sjel og mat som faller i smak for de aller fleste.

«Mørkare» kjøttretter og gryter kler øl på mørkare malttypar som bokkøl eller porter. 2.

RELATERTE BØKER