Livet

Livet - Keith Richards | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Keith Richards
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Livet.pdf
ISBN
6155341592597

BESKRIVELSE

Som gitarist og låtskriver i Rollling Stones var Keith Richards med på å skape låtene som skaket verden, og han levde - og lever fortsatt - det ultimate rock' n roll-livet. Nå forteller endelig hovedpersonen selv om sitt stormfulle liv - fryktløst og uten filter. "Mannen vi trodde hadde glemt det meste, viser seg å være den beste fortelleren av dem alle." Aftenposten! Fartsfylt, humoristisk og selvironisk i formen, ført i et sprakende språk... den som er ute etter gode historier, har mye i vente." Dagbladet

Tilbake til episodelisten Livet på jorda. Menneskets tidsalder.

Når vi tenker på at det ikke umiddelbart er en mening med livet, kan vi bli så frustrerte at vi søker en mening. - Vi mennesker ønsker å tillegge livet mening. Finn synonymer til livet og andre relaterte ord.

RELATERTE BØKER