Når alle sover

Når alle sover - Nicolai Houm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolai Houm
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Når alle sover.pdf
ISBN
1366349404666

BESKRIVELSE

Vårens heftigste bildebok! Om natten .Når alle sover. Og drømmer om det de drømmer om. Da kommer Boba. Boba river ned alt han ser. Markiser, lyktestolper med mer. Han er over tjue meter høy, barbeint, pelskledd. Ingen vet det. Ingen ser det. Alle sover gjennom drønnene. Unntatt én. Når alle sover er en magisk fortelling om et uvanlig vennskap og om å tørre å gå sin egen vei, og om utfordringene man står ovenfor når man begynner å omgås digre, pelskledde monstre.

Det er et monster som heter Boba som elsker å ødelegge og et annet monster som elsker å fikse, så om morgenen merker menneskene ingenting, unntatt bakeren og datteren hans. De vet det siden de lager brød om natta. ‎Når alle sover er en magisk fortelling om et uvanlig vennskap, om å tørre å gå sin egen vei, og om utfordringene man står ovenfor når man begynner å omgås digre, pelskledde monstre.

I prestegården råder sorg og fortvilelse. Lille Emma er ikke kommet til rette, og lensmannen frykter det verste.

RELATERTE BØKER