Tenåringshjernen

Tenåringshjernen - Frances E. Jensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frances E. Jensen
DIMENSJON
7,69 MB
FILNAVN
Tenåringshjernen.pdf
ISBN
1031881918093

BESKRIVELSE

Dr. Frances E. Jensen er lege, professor i nevrologi og ekspert på hjernens utvikling - men da barna hennes kom i tenårene, opplevde hun plutselig at hun verken kunne forstå hva som foregikk eller forutsi hvordan de utviklet seg. Det ble startpunktet for en undersøkelse av hva som egentlig foregår i tenåringshjernen. For det er ikke slik, som vitenskapen lenge antok, at hjernen utvikles ferdig i løpet av barndommen - den er i endring gjennom hele livet. Tenårene rommer en voldsom sårbarhet, men også enorme muligheter, blant annet på grunn av hvilket stadium hjernen er på i utviklingen. Dette er uunnværlig lesning for alle som har å gjøre med tenåringer. Forfatteren samler den beste tilgjengelige kunnskapen om tenåringshjernens utvikling til en innsiktsfull og lesverdig bok, med blikk for de praktiske problemene som gjerne rammer ungdommer og menneskene rundt dem.

Men da barna hennes kom i tenårene, opplevde hun plutselig at hun verken kunne forstå eller forutsi hva som foregikk eller hvordan de utviklet seg. Kjøp 'Tenåringshjernen, hjerneforskerens overlevelsesguide til livet med ungdom, a neuroscientist's survival guide to raising adolescents and young adults' av Frances E. Jensen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Slik bør du håndtere din tenåringssønn eller -datter. Tenåringshjernen går gjennom en voldsom opprydningstid, som gjerne starter i 11 til 12- årsalderen, og den skal finne ut av hvilke erfaringer den skal ta med videre og ikke, sier Guro Brakestad, familieterapeut i Samtaleverkstedet.. Det limbiske system, senteret i hjernen for følelser og impulsiv atferd, er i full utvikling, mens pannelappen - der risikovurderinger og konsekvensutredning ... - Tenåringshjernen er som en ny Ferrari uten bremser.

RELATERTE BØKER