Trusselen fra dypet

Trusselen fra dypet - Kristian Landmark, Ole Bernt Tellefsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Landmark, Ole Bernt Tellefsen
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Trusselen fra dypet.pdf
ISBN
6738260765582

BESKRIVELSE

Trusselen fra dypet er det første bindet i 7-serien, en helt unik og spennende superhelt-tegneserie for barn og ungdom.Oscar tror det skal bli nok en vanlig dag på skolen, men han kunne ikke tatt mer feil. I første time finner han ut at han har fått noen helt spesielle evner. Like etter blir Oscar kidnappet og tatt med i en underlig blå bil som forsvinner i havet. I seks andre land opplever seks barn det samme. Og dagen har så vidt begynt.

Den som i ord eller handling truer med straffbar atferd under slike omstendigheter at trusselen er egnet til å fremkalle alvorlig frykt straffes med inntil ett års fengsel etter straffeloven § 263. Hvis trusselen er grov, kan inntil tre års fengsel brukes. Trusselen fra dypet er det første bindet i 7-serien, en helt unik og spennende superhelt-tegneserie for barn og ungdom.

juli i Hallingdal Feriepark. "Alle 5 syntes at showet var veldig bra. Trusselen fra dypet er det første bindet i 7-serien, en helt unik og spennende superhelt-tegneserie for barn og ungdom.

RELATERTE BØKER