Albert Åberg og vennene hans

Albert Åberg og vennene hans - Gunilla Bergström | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Albert Åberg og vennene hans.pdf
ISBN
9929851262081

BESKRIVELSE

Passer for barn fra 3 år. Fire populære fortellinger samlet i en bok. Om vennskap, om synlige og usynlige venner, om å være uenig med noen man liker veldig godt og om hvordan en hemmelig venn kan gi trygghet i mørket i sengen på kvelden.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.Boken inneholder: Albert og den hemmelige Skybert, Hvem kan redde Albert Åberg?, Milla og Skybert midt-på-natten og Albert Åberg er en tyv. Fire geniale bildebøker som kan leses om og om igjen!

4 historier. Ønsker du å laste ned en Albert Åberg og vennene hans-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Albert Åberg og vennene hans og andre bøker av forfatteren Gunilla Bergström. Albert Åberg og vennene hans. Lagt inn av Løren skole den hangler om at albert skal ha en fest humor.

Lærer barn å lese enkle ord. Lar barn leke med Albert Åberg og vennene hans. Passer for barn fra 3 år.

RELATERTE BØKER