EMC-håndboka

EMC-håndboka - Einar Aunan, Knut Jørgen Ramleth, Hilmar Sandvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Aunan, Knut Jørgen Ramleth, Hilmar Sandvik
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
EMC-håndboka.pdf
ISBN
4348075868505

BESKRIVELSE

Påvirkning fra elektromagnetiske felt ved elektriske anlegg er fremdeles et område med mange ubesvarte spørsmål. EMC-direktivet, innført 1.1.1996, har aktualisert temaet og gjort elektrobransjen mer bevisst. Denne håndboken er først og fremst en veiledning for fagfolk, men kan også ha interesse for andre. Har forklaringer til begreper, faguttrykk og forkortinger, samt stikkordliste. Ajourført med bestemmelser og vurderinger som er kjent fra offentlige og andre instanser. Illustrert.

«Eldre» titler kan dukke opp på listene dersom det nylig er kjøpt inn flere eksemplarer. En moderne Pippi Langstrømpe med superkrefter. Mamma må reise bort for å jobbe, og Lisa skal bo hos mormoren noen måneder.

Postet: 17.10.2007 - 16:06 Re:EMC. Forumleder.

RELATERTE BØKER