Flaskepost fra P

Flaskepost fra P - Jussi Adler-Olsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jussi Adler-Olsen
DIMENSJON
10,63 MB
FILNAVN
Flaskepost fra P.pdf
ISBN
5764974209939

BESKRIVELSE

En flaskepost flyter i land ved kysten av Skottland, og havner til slutt hos etterforsker Carl Mørck i København. Han skjønner etter hvert, av det gamle brevet, at to gutter blei bortført en gang på 90-tallet. Dette er den tredje romanen om Avdeling Q i København.Avdeling Q-serien er blitt rost til skyene av anmeldere og lesere i så vel Danmark som i utlandet. Bøkene er på vei til å bli en internasjonal storsuksess."Dansk toppkrim.Flaskepost fra P er et 526 sider langt bevis på at Jussi Adler-Olsen er en av Skandinavias fremste krimforfattere. (...) en kriminalroman man etter endt lesning tenker at knapt kunne vært skrevet bedre ..." Torbjørn L. Eklund, Dagbladet

Etterforsker Mørck og Assad begynner jakten på kidnapperen, og sporene peker mot en religiøs sekt. "Flaskepost fra P" er basert på Jussi Adler Olsens besteselgende krimbøker Norsk reisedokumentar. (1:13) Vi drar.

Flaskepost fra P. DVD - Dansk omslag Tips en venn 79 kr Antall .

RELATERTE BØKER