Klinisk ernæring

Klinisk ernæring - Christine Henriksen, Cathrine Borchsenius, Kjetil Retterstøl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Henriksen, Cathrine Borchsenius, Kjetil Retterstøl
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Klinisk ernæring.pdf
ISBN
9411082176773

BESKRIVELSE

Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde. Sykdom relatert til ernæring er en av de aller største utfordringene i dagens helsevesen. Fagområdet tar tak i disse utfordringene og legger særlig vekt på ernæring til syke mennesker. Klinisk ernæring omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander.

Det er hovedsakelig emner innen medisinstudiet og studieprogrammene i ernæring. Vi har også noen få emner som undervises for odontologi- og tannpleierstudenter innen patologi. Utdanning innen ernæring gir deg kompetanse på hvordan kosthold påvirker kropp og helse.

ERN4900 - Masteroppgave i ... Klinisk betegner opprinnelig det som foregår ved sykesengen, men brukes i dag mest om det som har å gjøre med pasientbehandling og praktisk medisin. Eksempler på kliniske disipliner er: klinisk diagnose klinisk ernæring klinisk farmakologi klinisk psykologi klinisk rettsmedisin klinisk utprøving Her brukes kunnskaper, metoder og liknende fra disse grunndisiplinene (for eksempel ... God ernæring er ein føresetnad for god helse, og kosthaldet har mykje å seie i førebygging og behandling av ei rekkje sjukdommar.

RELATERTE BØKER