Økonomiforståelse for ledere og styremedlemmer

Økonomiforståelse for ledere og styremedlemmer - Terje Berg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Berg
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Økonomiforståelse for ledere og styremedlemmer.pdf
ISBN
9334004115783

BESKRIVELSE

Tallene taler aldri for seg selv. Dette er en bok for styremedlemmer og ledere i små og mellomstore aksjeselskaper. Boken vektlegger problematisering fremfor detaljert gjennomgang og teknikker. Boken bidrar til å forstå forutsetningene som regnskap og økonomiske analyser hviler på og vise at tallene aldri taler for seg selv. Økonomistyring er å forvalte bedriftens knappe ressurser slik at en bedrift når sine mål. Å prioritere bruk av knappe ressurser har basis i økonomisk forståelse og økonomiske analyser. Men økonomiske analyser er ikke objektive: Alle beregninger bygger på forutsetninger og antagelser. Det sies ofte at «tallene taler for seg selv», men som denne boken viser: tallene taler aldri for seg selv. Derfor er det viktig at styret og ledelsen har en grunnleggende innsikt i hva kostnader er, og hvordan analyse av kostnader påvirker beslutningsprosessene. Aksjelovens krav gjør i ytterste konsekvens det enkelte styremedlem personlig erstatningsansvarlig for bedriftens handlinger. Derfor er det vesentlig at ledere og styremedlemmer forstår økonomistyringens prinsipper.

Kurset økonomi for ledere er også veldig nyttig for styreledere og styremedlemmer. Vi har maks 10 kursdeltakere på dette kurset - små grupper gir rom for å stille spørsmål og få svar på det du lurer på. Økonomiforståelse for styremedlemmer Gronett 1.

Boken bidrar til å forstå forutsetningene som regnskap og økonomiske analyser hviler på og vise at tallene aldri taler for seg ... Økonomiforståelse for ledere og styremedlemmer Av Terje Berg Forlag Fagbokforl. ISBN 9788245024944 Utgitt 2019 (1.

RELATERTE BØKER