Kystliv

Kystliv - Per Roger Lauritzen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Roger Lauritzen
DIMENSJON
3,96 MB
FILNAVN
Kystliv.pdf
ISBN
1440078599658

BESKRIVELSE

Kystliv tar deg med på en reise langs hele Norskekysten, fra Hvaler i Østfold til Grense-Jakobselv i Finnmark. I boken finner du et vell av reisebeskrivelser, turforslag, bilder og kart samt oversikt over et utvalg spise- og overnattingssteder og nyttige websider. Det gjør boken til et godt planleggingsverktøy neste gang du vil oppdage et nytt stykke Kyst-Norge. God tur!Se utdrag fra denne flotte boken:

I boken finner du et vell av reisebeskrivelser, turforslag, bilder og kart samt oversikt over et utvalg spise- og overnattingssteder og nyttige websider. Ansatte kan også leie leilighet på Hellekind rett utenfor Strømstad om det er kystliv som lokker. Hällekind ligger vakkert til på en idyllisk halvøy ved fjorden med fine sandstrender og gode turmuligheter.

A. Tvedt OSLO 1980-2000 er tiårene da bykjernen får en ny himmelrand og nye oaser. Strand og kystliv - Roma Hoteller - Rabattrater for alle hoteller i Roma.

RELATERTE BØKER