Rosenkavaleren til madame Husson og andre noveller

Rosenkavaleren til madame Husson og andre noveller - Guy de Maupassant | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guy de Maupassant
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Rosenkavaleren til madame Husson og andre noveller.pdf
ISBN
1204890971450

BESKRIVELSE

Rosenkavaleren til madame Husson og andre .noveller inneholder 23 av Guy de Maupassants beste .noveller, og dekker sentrale temaer som går igjen hos forfatteren: seksuelt begjær og begjæret etter penger og velstand; .prostitusjon, tapt kjærlighet og familiehemmeligheter; sinnslidelse og det overnaturlige; og den fransk-tyske krigen i 1870-71. Samlingen gir plass til de kontraster.ende stemningene i .Maupassants all.sidige forfatterskap, og rommer både det humor.istiske, det tragiske og det groteske. En rekke av fortellingene vitner også om forfat.terens inderlige kjærlighet til naturen, særlig til hjem.traktene i .Normandie.

Pris kr 306 (spar kr 43). Se flere bøker fra Guy de Maupassant. N O R SK KU LTU R FO N D.

Sov godt. Noen av de best kjent fins i «Rosenkavaleren til madame Husson og andre noveller», som i likhet med romanene «Et liv» og «Pierre og Jean» er oversatt og kommentert av Kjell Helgheim. Storm i et vannglass: Nøkler til Nathalie Sarrautes forfatterskap. Sarraute, Nathalie.

RELATERTE BØKER