Skygger over Somerset

Skygger over Somerset - Leila Meacham | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leila Meacham
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
Skygger over Somerset.pdf
ISBN
1339804593036

BESKRIVELSE

Storslagen historisk kjærlighetsroman fra de amerikanske sørstatene.South Carolina, tidlig på 1800-tallet: Unge Silas Toliver har planer om å bli med vennen Jeremy Warwick på et nybyggertog for å bryte nytt land i East Texas. Men faren etterlot ikke Silas noen arv, så han har ingen midler til å realisere drømmen for seg og forloveden Lettie. Inntil den rike naboen og plantasjeeieren Mr. Carson Wyndham kommer med et uortodokst forslag: Hvis Silas gifter seg med datteren hans, den opprørske og frittenkende Jessica, står Carson klar til å betale reisen til Texas og hjelpe Silas med å grunnlegge en plantasje ? Somerset ? der.Tvunget av egne demoner og et ustoppelig behov for å bli herre over egen jord, fatter Silas et valg som blir skjebnesvangert ikke bare for ham, Lettie og Jessica. Det etablerer også en forbannelse over Somerset, som kaster mørke skygger også over kommende generasjoner.Somerset er en storslagen kjærlighetshistorie fra de amerikanske sørstatene, om sterke kvinner og menn, og om konflikten mellom familie og ambisjon og oppdagertrang. Boken er en frittstående forløper til Leila Meachams kritikerroste roman fra 2010, Rosene.Meachams familiesaga om Toliver- og Warwick-familiene, som sammen tegner et varmt og innsiktsrikt bilde over Texas fra begynnelsen av 1800-tallet til vår tid, er blitt sammenliknet med både Tatt av vinden og Tornefuglene.

Den eldste sønnen delte ... Storslagen historisk kjærlighetsroman fra de amerikanske sørstatene. Pris: 302,-. innbundet, 2014.

Denne boken er skrevet av forfatter Leila Meacham. Og denne forfatteren skuffer aldri! Skygger over Somerset.er en rikt brodert sørstatsroman om sterke kvinner og menn, og om konflikten mellom familie, ambisjoner og oppdagertrang.

RELATERTE BØKER