Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold

Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold - Angelica Kjos, Atle Austad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Angelica Kjos, Atle Austad
DIMENSJON
12,56 MB
FILNAVN
Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold.pdf
ISBN
2473566640243

BESKRIVELSE

Fra en barndom med brutalitet, seksuelle overgrep og vold, og en oppvekst og ungdomstid som en uønsket kasteball mellom barnevern, rusinstitusjoner og psykiatri, til i dag å være en sterk og modig ung kvinne som også selv er blitt mor.Hvordan er dette usannsynlige mulig?I denne boken beskriver Angelica og hennes psykolog gjennom syv år, Atle, direkte og åpent om terapiprosessen de gikk gjennom. De åpner terapirommet og skjuler verken gledene, utfordringene eller de dramatiske bristepunktene som oppsto i prosessen.Mennesker som lever med vold og overgrep vil selv kunne finne støtte og hjelp i denne boken.Terapeuter vil kunne gjenkjenne og finne støtte for egne tanker, følelser og opplevelser det kan være vanskelig å snakke om.

utgave; Noter: Boken er skrevet som et samarbeid mellom psykolog og klient. Angelica gikk til sin faste psykolog Atle i syv år. Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold.

Angelica er en mye brukt underviser og foredragsholder, og med sin vanvittig sterke historie, fortalt eller sunget, klarer hun å sette tabubelagte temaer på dagsorden, og skaper håp om at det finnes et bedre liv, en vei ut. Slipp meg fri. Om terapien etter seksuelle overgrep og vold (02.04.2020) Boka er skrevet på initiativ av Angelica Kjos, som slipper oss inn i terapeutrommet sammen med hennes terapeut gjennom syv år; Atle Austad. I dag ble Risør-boken "En liten åpen by" av Victor Norman lansert på Torvet i Risør.

RELATERTE BØKER