Spør på apoteket!

Spør på apoteket! - Kjersti Bakken, Ellen Birgitte Pedersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Bakken, Ellen Birgitte Pedersen
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Spør på apoteket!.pdf
ISBN
6289149143969

BESKRIVELSE

Alminnelige helseplager gir symptomer som folk flest gjenkjenner, for eksempel hodepine, øyekatarr eller loppebitt. Dette er plager som går over av seg selv eller kan håndteres ved egenomsorg. Legebesøk er sjelden nødvendig, men farmasøyter på apotek kan både gi råd om håndtering og tilby reseptfrie preparater når det trengs. Denne fagboka er skrevet av en farmasøyt og en lege, og den retter seg primært mot farmasøyter som rådgivere i apotek. Men også farmasi- og medisinstudenter og allmennleger vil ha nytte av boka, som kan brukes som et oppslagsverk. For hver helseplage presenteres et refleksjonsspørsmål og minst en pasientcase med tilhørende kommentarer fra forfatterne. Boka rommer også korte innlegg om kommunikasjon, rådgivning, egenomsorg og utøvelse av profesjonelt skjønn. FOTO Kjersti Bakken er farmasøyt og førsteamanuensis ved Institutt for samfunnsmedisin på UiT Norges arktiske universitet. Ellen Birgitte Pedersen er allmennlege i Myre i Vesterålen og universitetslektor ved Institutt for samfunnsmedisin på UiT Norges arktiske universitet.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Spør på apoteket! Spør på apoteket! 23.04.15 Torgunn Wærås (Oppdatert: 26.10.18 14:08) Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen er over to år gammel, og kan ha innhold som er utdatert. Mange av oss drar heller en gang for mye til legen enn en gang for lite.

Legebesøk er sjelden nødvendig, men farmasøyter på apotek kan både gi råd om håndtering og tilby reseptfrie preparater når det trengs. LES OGSÅ: - Apotek må kunne ekspedere resepter, ellers driver de ulovlig! Innstramming på utenlandshandel. Huse i Legemiddelverket forteller til Dinside at det 1.

RELATERTE BØKER