Å smyge forbi en øks

Å smyge forbi en øks - Beate Grimsrud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beate Grimsrud
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Å smyge forbi en øks.pdf
ISBN
7663259511336

BESKRIVELSE

Beate Grimsrud har skrevet en betagende roman om det å vokse opp i en familie som ikke er som andre familier. Familien Larsen består av mor og far og syv søsken. Lydia, som er midt i søskenflokken, er den som forteller. Alt er sett gjennom jentungens og den gryende tenåringens øyne. "Å smyge forbi en øks" er en rik roman; tragisk og ustyrlig morsom på samme tid. En original families indre liv er skildret med varme og dyp innsikt.

Familien Larsen består av mor og far og syv søsken. Lydia, som er midt i søskenflokken, er den som forteller.

Dette er boka som svenskene likte så godt at de rett og slett nominerte den til Nordisk ... Kjøp Å smyge forbi en øks fra Cappelendamm Beate Grimsrud har skrevet en betagende roman om det å vokse opp i en familie som ikke er som andre familier. Familien Larsen består av mor og far og syv søsken.

RELATERTE BØKER