Bobler

Bobler - Ingvild Tennfjord | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Tennfjord
DIMENSJON
7,80 MB
FILNAVN
Bobler.pdf
ISBN
5954677675372

BESKRIVELSE

Bobler; smaken av fest av Ingvild Tennfjord sprudler, som den dyreste champagne!Phooff! Der har du lyden av fest. Korken som smeller i taket og festen som løfter seg i stemning. Nordmenn drikker stadig mer bobler, men vet du egentlig forskjellen på cava og prosecco? Hvordan kan du gjøre de beste kjøpene når markedet flommer over av musserende vin? Den kjente vinskribenten Ingvild Tennfjord tar deg med på en underholdende og lærerik reise. Du får kikke bak kulissene til de store champagnehusene, lære om de nye stjernene og klare å skille kopiene fra originalen. Alt holdt i det humoristiske og lettbeinte språket som gjorde at Tennfjords første vinbok ble nominert til Brageprisen i 2013.På bare to timer får du overblikk over et hav av nytelse på flaske. I tillegg til vintips til alle anledninger og prisklasser, hører du de gode fortellingene bak de forførende boblene. Hvorfor begynte Formel 1-kjørerne å sprute champagne fra seierspallen? Og hvordan kunne en søppelhaug utenfor Paris lage verdens mest eksklusive drikk? Denne boka sprudler, som den dyreste champagne.

Denne terningkast seks-vinen løfter sushi-opplevelsen A-MAGASINET / For abonnenter. Ukens vintips: Koronakrisen påvirker alt.

Nå kommer vin til å bli dyrere. A-MAGASINET ... Selv om jeg er av den meningen at musserende vin er den perfekte hverdags vinen, så er det litt ekstra høytidelig med bobler til 17.mai.

RELATERTE BØKER