En sjels historie

En sjels historie - Thérèse | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thérèse
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
En sjels historie.pdf
ISBN
4027889731635

BESKRIVELSE

FØRSTE GANG PÅ NORSK!Den enorme utbredelsen av Thérèse av Lisieux' selvbiografi er en av de mest bemerkelsesverdige historier i forleggerverdenen. Thérèse døde bare 24 år gammel, ukjent utenfor karmelittklosteret hvor hun i ni år levde et enkelt, kontemplativt liv under ordensnavnet Thérèse av Jesusbarnet. Historien om hennes liv (1873-1897), som hun skrev på oppfordring fra sine overordnede, skulle i utgangspunktet kun leses internt, men på grunn av Thérèses hellighetsry ble manuskriptet publisert etter hennes død - og fikk en enestående mottagelse. I dag er boken solgt i millioner av eksemplarer på et stort antall språk, for hennes "lille vei" til hellighet i dagliglivet er en vei til hellighet for oss alle. Den i livet ukjente Thérèse av Jesusbarnet er i dag en av de katolske kirkelærere. Oversatt av Jeanne Wreden.

Tiden i Alençon 3. Fra fire til åtte år 4.

Historien om hennes liv (1873-1897), som hun skrev på oppfordring fra sine ... Etter Teresas død ble hennes selvbiografi utgitt under tittelen L'histoire d'une âme, «En sjels beretning». Den 30.

RELATERTE BØKER