Myrgraven

Myrgraven - Val McDermid | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Val McDermid
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Myrgraven.pdf
ISBN
6484614610028

BESKRIVELSE

Myrgraven er den femte og frittstående boka om Karen Pirie, en mesterlig oppbygd og spennende historie som bekrefter Val McDermids posisjon på topp.Tre kan holde på en hemmelighet - om to av dem er dødeAlice Somerville og mannen hennes har reist til det skotske høylandet for å grave fram to verdifulle motorsykler, som bestefaren hennes stjal og gjemte der mot slutten av andre verdenskrig. Men idet de skal grave opp den andre sykkelen, graver de i stedet frem en mannsarm. En hel kropp blir til slutt funnet i myren. Først tror de at mannen har ligget begravet siden krigen, før de finner ut at mannen har på seg et par Nike joggesko. Mannen som er begravet viser seg å ha tilknytning til en annen historisk drapssak, og sannheten som avdekkes i etterforskningen er mer uhyggelig og omfattende enn Karen Pirie kunne forestille seg.

Men idet de skal grave opp den andre sykkelen, graver de i stedet frem en mannsarm. En hel kropp blir til slutt funnet i myren.

McDermid ble født i Kirkcaldy.Hun studerte engelsk ved Oxford University.Ved universitetet var hun den første elev fra en statlig skole i Skottland som kom inn ved St. Hilda's College, hvor hun ble president for Junior Common Room.Etter eksamen arbeidet hun som journalist i 14 år før hun ble forfatter på heltid. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

RELATERTE BØKER