Norges torvmoser

Norges torvmoser - Kjell Ivar Flatberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ivar Flatberg
DIMENSJON
5,34 MB
FILNAVN
Norges torvmoser.pdf
ISBN
1976301791578

BESKRIVELSE

Bokbeskrivelse Norge med Svalbard har Europas mest spennende og artsrike torvmoseflora, og denne boken er den første i sitt slag som beskriver dette artsmangfoldet. Samtidig omtaler forfatteren ulike sider og egenskaper ved torvmosene som plantegruppe og som biologisk og økologisk viktige byggesteiner i norsk natur. Blant annet lagrer torvmoseslekten mer karbon enn noen annen plantegruppe i verden, og står derfor sentralt i diskusjonen om drivhuseffekten. I denne boken omtales femtifem forskjellige arter og underarter av torvmoser i Norge, med fargebilder og kart som viser deres utbredelse. Torvmosenes biologi, formering , spredning og økologi er også gitt stor plass.

Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat.

Det er også sjeldne arter i Reindalen på Svalbard.. Torvmose (Sphagnales) er en orden i klassen ... Norges torvmoser.

RELATERTE BØKER