Retten i samfunnet

Retten i samfunnet - Thomas Mathiesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Mathiesen
DIMENSJON
7,14 MB
FILNAVN
Retten i samfunnet.pdf
ISBN
8702859931988

BESKRIVELSE

Bokas hovedperspektiv er at retten er en komponent i en samfunnsmessig helhet. Første del drøfter generelle rettssosiologiske problemstillinger. Bokas annen del tar opp noen debattemaer i dagens rettssosiologi, f.eks. om rettsregler kan brukes til å skape utjevning i levekår og maktforhold. Med litteraturliste.

Dette fører til uønskede svangerskap og risikofylte aborter. Et hovedsiktemål med faget er å se retten i et videre perspektiv, og til å utvikle evnen til kritisk refleksjon om retten. Rettssosiologien tar for seg rettens tilsiktede og ikke tilsiktede virkninger i samfunnet, samfunnsforholdenes innvirkning på retten og vekselvirkningen mellom rett og samfunn. Kjøp Retten i samfunnet fra Norske serier Bokas hovedperspektiv er at retten er en komponent i en samfunnsmessig helhet.

Første del drøfter generelle rettssosiologiske problemstillinger. Bokas annen del tar opp noen debattemaer i dagens rettssosiologi, f.eks.

RELATERTE BØKER